Zaalverhuur

Aansluitend aan ons restaurant is een zaal gevestigd die beschikbaar is voor verhuur. Deze sfeervolle zaal wordt ook wel het ‘Wolvennest’ genoemd. Onderstaand worden alle mogelijkheden voor deze zaal beschreven. Mocht u toch nog andere wensen hebben dan kunt u altijd contact opnemen met ons. Wij staan altijd open om samen met u een passend pakket samen te stellen.

Feest

Wilt u een verjaardag, bruiloft of ander jubilieum op een leuke manier vieren? Dan kunt altijd bij ons een offerte opvragen. Wij bieden complete arrangementen voor uw feestelijke moment. Mocht u toch liever een combinatie maken van onderstaande mogelijkheden, dan kunt u ons altijd benaderen om een voor u ideaal pakket samen te stellen.

Wolvennest verhuur

Warm- en koud buffet

Wilt u naast het feest een overheerlijk warm- en koud buffet willen aanbieden? Dit kan! Door de combinatie met onze snackbar en restaurant kunnen wij ten alle tijde een overheerlijk warm- en koud buffet gereed maken. U wilt een heugelijke gebeurtenis toch ook op zo leuk mogelijke manier vieren?

Barbecue

Het Wolvennest beschikt over barbecue faciliteiten. Wilt u met uw gezelschap gezellig in de winter barbecuen? Dit kan bij ons! Vraag gerust naar de mogelijkheden, dan bieden wij een passende oplossing voor een gezellige barbecue!

Teamuitje

Zoekt een locatie om met uw team een gezellige avond te beleven? Dat kan ook bij Cafe-Petit Restaurant Wolf. Het ‘Wolvennest’ is de ideale locatie om samen met jou team er een feestje van te maken!

Vergaderlocatie

Zoekt u een locatie centraal in Nederland om te kunnen vergaderen? Het ‘Wolvennest’ is naast bovengenoemde mogelijkheden ook geschikt om als vergaderlocatie te gebruiken. Laat uw relaties niet te ver reizen, en vraag een offerte aan voor een vergadering in het mooie Doornspijk!