Restaurant

Restaurant Wolf is gevestigd naast de snackbar. Met het prachtige terras en het sfeervolle restaurant biedt deze plaats veel ruimte voor een gezellig etentje in dit prachtige dorpje op de Veluwe.

Menukaart

De menukaart omvat diverse producten uit de Hollandse keuken. Hierbij kunt u denken aan een overheerlijk gebakken varkenshaasje, of wat dacht u van een lekker gebakken biefstuk? Naast deze producten bieden wij ook diverse plates aan en diverse menu’s als bijvoorbeeld een nasi menu!  Kortom restaurant Wolf biedt, van jong tot oud, een plek om een gezellige middag/avond te beleven. Onderstaand vindt u enkele highlights uit onze menukaart.

Onze burgermenu’s

Naast onze kaart bieden wij ook menu’s aan zoals deze in onze snackbar bereid worden. Deze overheerlijke burgers onderscheiden zich door de hoogstaande kwaliteit. Een overheerlijke combinatie van snacks die de term ‘fast-food’ niet verdient!

Reserveren

Wilt u een reservering doorgeven? Dit kan via deze link. Het best kunt u bellen op de aangegeven openingstijden in dit contact formulier!